Logo JacoSoft Computers

Camera Beveiliging

 

Wij Leveren ook beveiliging`s camera`s.

Complete systemen met NVR boxen wel bekabeld we moeten toch voeding op de camera hebben omdat we toch voeding moeten voeren naar de camera doen we dat liever via POE (power over internet ) dus een internetkabel (UTP Kabel) naar de camera en daar gaat dan de voeding en de data door heen, de camera`s zijn minimaal vanaf HD camera`s dus 720 dpi   (1 Mp) maar ga er normaal voor minimaal FULL HD 1080 dpi (2 Mp) of hoger wij plaatsen vanaf 2500 dpi 4Mp.

We werken met de firma' s Hikvision, Safira en Dahua omdat zij dat bieden wat wij willen verkopen kwaliteit en Service en willen ook geen gezeur maar wel service, dat betekent ondersteuning ook na de installatie.

De installatie is compleet dat wilt zeggen als we weg gaan werkt ook alles en daarbij komt nog van onze kant wij laten niemand in de steek heb je vragen bel of mail gewoon.

De software werkt natuurlijk op de mobile telefoon`s, Tablet`s maar het beste is en blijft een NVR Box met monitor.

Een belangrijk ding nog wij plaatsen geen WiFi camera`s als beveiligingscamera`s ik wil achteraf geen misverstanden hebben, je kunt het WiFi netwerk zo uitzetten met een apparaatje ze worden Jammers genoemt en bij Ali-express te koop voor ca €8,- ik geef daar graag meer infomatie over wel plaatsen we een WiFi camera bij de voordeur voor als iemand voor de deur staat. 

 


Wij verkopen ook ip-camera`s als babyfoon`s ze zijn niet duurder dan een goede babyfoon en je hebt geen probleem met de verbinding. als je nu bij de buren bent of achter in de grote tuin van 30 meter het gaat over wifi of mobiel internet 4G en 5G je beschikt altijd over beeld en geluid en zelfs een terug spreek functie kan aanwezig zijn daarbij heb je 5 tot 8 meter night vision of zelfs met witlicht. 


Dahua, Spro en Xsecurity daarbij plaatsen we Hikvision

De meeste gebouwen in nederland worden beveiligd door Dahua denk aan parkeergarages openbare gebouwen overheids gebouwen.


  • Minimaal 4Mp
  • We plaatsen 4Mp, 5Mp, 8Mp AI camera`s
  • We plaatsen geen WiFi beveiligings camera`s (Jamming)
  • We plaatsen intercoms bekabeld
  • We plaatsen alleen AI Recorders