Logo JacoSoft Computers

Alarm installatie`s Nexus

AlarmNEXUS GW-3GS ALARM is een WiFi-gebaseerd intelligent alarmsysteem voor thuis en op het kantoor; zonder abonnementen en zonder vaste kosten.

Het systeem bestaat uit een basisstation, dat draadloos wordt verbonden met je internet. Daarna worden de melders, sirenes en andere accessoires aangesloten op je systeem, ongeacht waar je je bevindt. Krijg snel een overzicht van de status van alle aangesloten sensoren, inclusief de batterijspanning, statuslog en veel meer!

Bij het afgaan van het alarm krijg je automatisch direct een bericht op je telefoon met push-berichten. Hetzelfde geldt in het geval van systeemfouten, lage batterijspanningen, of wanneer je alleen maar bent vergeten een raam dicht te doen! Het intelligente alarmsysteem houdt alles voor je in de gaten.

Ongeacht de omvang van je gezin of bedrijf, is er plaats voor iedereen. Er kunnen maximaal 100 gebruikers op het systeem aangesloten zijn

 • NEXUS GW-3GS ALARM wordt gestuurd middels een geavanceerd, maar tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke App voor Android en iPad/iPhone. 

  Met je telefoon kun je rechtstreeks het hele beveiligingssysteem instellen. Slechts door het scannen van de QR-code op het accessoire kun je meerdere sensoren, sirenes en afstandsbedieningen toevoegen.   Krijg snel en eenvoudig een overzicht van de status van alle WiFi-verbindingen, batterijspanningen, aangesloten bewakingscameraês en nog veel meer!

  Ongeacht waar je bent, kun je het alarmsysteem instellen, het alarm activeren en deactiveren, veranderingen aanbrengen in de alarmregels of alleen maar de logstatus nazien wat betreft nieuwe situaties.

  Bekijk aan de hand van bewegingsmelders of er iemand thuis is. Houd in de gaten of de ramen dicht of open zijn met de deur- en raamsensoren. Bekijk rechtstreeks wat er gebeurt met een bewakingscamera. Volledige controle en rechtstreeks op je telefoon

 • Met een schilbeveiliging (Home/Away) beveiligt het alarm je tegen ongewenste gasten, terwijl je nog thuis bent! Met schilbeveiliging zijn alle ramen- en deurensensoren geactiveerd, terwijl de bewegingsmelders binnen gedeactiveerd zijn. Daarmee kun je je in je huis vrij bewegen, zonder dat het alarm afgaat, maar nog steeds beveiligd tegen inbraak van buitenaf

 • In het geval van poging tot vandalisme of bij schades die per ongeluk zijn ontstaan, gaat het alarm af als zou er een bedreiging zijn;

  Wanneer er sprake is van stroomuitval, krijgen de relevante gebruikers direct een push-alarmbericht op hun telefoon. Het systeem heeft een ingebouwde back-up batterij, die ervoor zorgt dat het alarm tot maximaal 24 uur na de stroomuitval, nog steeds geactiveerd is.

  In het geval van vandalisme van de centrale eenheid, wordt het alarm volledig geactiveerd met sirenes en push-berichten.

  Wanneer een verbinding tussen sensor en het systeem verbroken wordt, krijg je direct een push-bericht op je telefoon. Ook wanneer een raam open staat, zullen deur- en raamsensoren een bericht geven, wanneer het alarm is geactiveerd.

  Wanneer de batterijspanning laag is, zullen alle aangesloten sensoren een waarschuwing geven en een push-bericht met vaste intervallen sturen.

 • Het alarmsysteem heeft een ingebouwde sirene van 80db, die af gaat wanneer het alarm geactiveerd is. Maar men heeft niet altijd de mogelijkheid om het basisstation zodanig te placeren, dat deze sirene gebruikt kan worden. Daarom kun je zowel binnen als buiten extra sirenes aansluiten.Afstandsbediening

 • Het is niet altijd makkelijk en handig om je telefoon te moeten gebruiken bij het activeren en deactiveren van het alarm. Gebruik een stijlvol uitgevoerde afstandsbediening, klaar om aan de sleutelhanger toegevoegd te worden. Met de afstandsbediening kun je het alarm activeren in de stand van de volledige beveiliging of in de stand van schilbeveiliging (Home / Away) en je kunt deze weer deactiveren. Daarnaast heeft de afstandsbediening een paniekknop, die het alarm meteen af laat gaan.

  Wanneer je nog meer manuele toegangscontrole wenst, kun je een draadloos bedieningspaneel aansluiten. Met gebruik van een pincode kan deze gebruikt worden voor zowel het activeren als deactiveren van het alarm.

 • Push alarm

 • Wanneer het alarm geactiveerd wordt, activeert het systeem natuurlijk ook de ingebouwde sirene alsmede eventuele extra aangesloten sirenes, afhankelijk van de instellingen die jij hebt gekozen. Maar daarnaast krijg je ook push-berichten en alarmmeldingen direct op je telefoon.
 •  Intelligent stopcontact

  Met het intelligente stopcontact stuur je de elektronica en verlichting direct via je app naar je alarmsysteem.

  Een intelligent geeft niet alleen veiligheid tegen brandgevaren van elektronica dat aan staat, maar het kan ook een enorme besparing geven van het stroomgebruik, wanneer de elektronica volledig wordt gesloten – in plaats van dat het op standby staat. 

 • Temperatuur- & vochtigheidssensor

  Het basisstation van het systeem heeft een ingebouwde temperatuur- en vochtigheidsmelder, met instelbaar alarmniveau. Houd het niveau in de gaten met behulp van de App, en ontvang een bericht wanneer de grenswaarden overschreden worden.

 • Deur-/raamsensor

  Bij de meeste alarmsystemen vormen de deur-/raamsensoren het hoofdbestanddeel. Met een deur-/raamsensor beveilig je je eigendom tegen binnendringing en zorg je ervoor dat, zo gauw er een raam of deur geopend wordt, het alarm in werking wordt gezet.  De intelligente sensoren geven tegelijkertijd een status en waarschuwing wanneer een deur of raam niet is gesloten. Daarmee kun je ook zien, of er iemand thuis is, aan de hand van het tijdstip wanneer de voordeur voor het laatst werd geopend of gesloten. Alles wordt bewaard in de eenvoudig toegankelijke logstatus.

 • Bevægelsessensor

  De draadloze bewegingsmelder dekt met slechts één sensor een groot gebied, en is bijzonder bruikbaar bij bewaking van plekken waar binnengedrongen kan worden zonder opening van een deur of een raam.

  De bewegingsmelder kan verkregen worden in een normale uitvoering, als wel een huisdiervriendelijke uitvoering, zodanig dat dieren onder 20 kg. het alarm niet in werking zullen zetten.

  De intelligente sensoren geven een status, zelfs wanneer het alarm gedeactiveerd is. Op deze wijze kun je eenvoudig zien of er iemand thuis is. 
   

 • Rookmelder

  Een rookmelder beschermt tegen brand en is een belangrijk deel van de meeste alarmsystemen.

  De rookmelder is altijd geactiveerd, ongeacht of je het alarm wel of niet hebt geactiveerd. Dus zelfs wanneer je thuis bent en het alarm hebt gedeactiveerd, zul je worden gewaarschuwd.

 • Gasmelder

  De gasmelder registreert gaslekkage en stuurt draadloos een signaal naar het alarmpaneel, en geeft alarm via de ingebouwde 85dB sirene.

  De sensor wordt rechtstreeks met de bijgevoegde stroomkabel op de stroomvoorziening aangesloten).

  Het bereik van de sensor tot het alarmsysteem bedraagt binnen ca. 60-80 meter en buiten tot 50 meter, afhankelijk van de woning. Denk er aan bij grote afstanden een versterker te gebruiken.

 • Waterlekkagemelder

  De waterlekkagemelder stuurt draadloos een signaal naar het alarmpaneel, en geeft alarm via de ingebouwde 85dB sirene.

  Het bereik van de sensor tot het alarmsysteem bedraagt binnen ca. 60-80 meter en buiten tot 50 meter, afhankelijk van de woning. Denk er aan bij grote afstanden een versterker te gebruiken.

 • Bewakinsgscamera


  Met een bewakingscamera krijgt dit alarmsysteem een extra dimensie. Laat de camera bewegingen opnemen en ontvang push-berichten op je telefoon wanneer er een activiteit plaatsvindt. Je hebt ten allen tijde toegang tot de bewaarde opnames, zowel tot live-feeds, rechtstreeks op je telefoon.

  Let op: alleen de selectie van bewakingscameraês uit de N-serie, die gekozen kunnen worden voor het alarmpakket, zijn compatibel met het alarmsysteem.

 


 

Aanpasbaar met de volgende sensoren

 • 1 x WIFI / 3G / GSM ALARM GATEWAY/STUUREENHEIDWiFi / 3G / GSM alarmsysteem

 • DRAADLOZE DEUR-/RAAMSENSOR, 868MHZDraadloze deur-/raamsensor, voor het gebruik met NEXUS WiFi alarm.

 • DRAADLOZE BEWEGINGSMELDER, 868MHZDraadloze PIR bewegingsmelder, voor het gebruik med NEXUS WiFi alarm.

 • DRAADLOZE BEWEGINGSSENSOR, HUISDIEREN, 868MHZ Draadloze PIR bewegingssensor, huisdiervriendelijk, voor het gebruik met NEXUS WiFi alarm. 

 • DRAADLOZE ROOKMELDER, 868MHZ Draadloze rookmelder, voor het gebruik met NEXUS WiFi alarm.

 • DRAADLOZE GASMELDER, 868MHZ Draadloze gasmelder, voor het gebruik met NEXUS WiFi alarm.

 • DRAADLOZE WATERLEKKAGEMELDER, 868MHZ Draadloze waterlekkagemelder, voor het gebruik met NEXUS WiFi alarm.

 • AFSTANDSBEDIENING VOOR ALARMPANEEL, 868MHZ Afstandsbediening voor NEXUS alarm.

 • DRAADLOOS BEDIENINGSPANEEL, 868MHZ Extra draadloos bedieningspaneel voor NEXUS alarm.

 • BINNENSIRENE, 868MHZ Extra 110dB binnensirene, voor NEXUS Wifi alarm.

 • BUITENSIRENE MED KNIPPERLICHT, 868MHZExtra 120dB buitensirene met knipperlicht, voor NEXUS alarm

 • INTELLIGENT STOPCONTACT VOOR ALARMPANEEL, 868MHZHANDIG intelligent stopcontact voor NEXUS alarm.

 • NEXUS N-SEE BEWAKINGSCAMERA Draadloze Wi-Fi IP bewakingscamera voor bewaking binnen, in HD-kwaliteit en met plug-'n'-play P2P-aansluiting, van NEXUS.

 • NEXUS N-CAM BEWAKINGSCAMERA Gemotoriseerde draadloze Wi-Fi IP PTZ bewakingscamera voor bewaking binnen, in HD-kwaliteit en met plug-'n'-play P2P-aansluiting, van NEXUS.

 • NEXUS N-VIEW BEWAKINGSCAMERA Draadloze Wi-Fi IP-bewakingscamera voor bewaking binnen en buiten, in HD-kwaliteit en met plug-'n'-play P2P-aansluiting, van NEXUS.

 • NEXUS N-VISION BEWAKINGSCAMERA Draadloze Wi-Fi IP-bewakingscamera voor bewaking binnen en buiten, in HD-kwaliteit en met plug-'n'-play P2P-aansluiting, van NEXUS.

 • NEXUS N-DOME BEWAKINGSCAMERA Draadloze Wi-Fi IP-bewakingscamera voor bewaking binnen en buiten, met zoomlens in volledige HD-kwaliteit en met plug-'n'-play P2P-aansluiting, van NEXUS.

 


 

Technische informatie over het product 

 

Base/Gateway Specifications  
Housing Materials ABS
GSM frequency 850/900/1800/1900Mhz
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n.2.4GHz
Standby Current ≦80mA
Alarm Current <200mA
Receiving Frequency 868Mhz
Unobstructed Effective Range (m)        30 -100 meters
Wireless Zones (Sensors) 127
Remote controls/keypad 20
Fire/gas detectors 30
Water leakage detectors 4
Smart sockets 20
SOS buttons 8
Wireless sirens 1
Wired Zones 2
Wired siren 1
SMS Phone Numbers 3
Alarm To User Phone Numbers 3
Sound Recording 10s
Alarm/Disarm System Smart Phone App, Phone, SMS, Wireless Keyboard
Local Alarm Sound Scale (dB/m) ≧80db
Output Power Supply (V) DC12V 1A
Input Power Supply (V) AC100~240
Battery Type Built-in Li-Battery, 7.4V, 800mAh
Dimensions (L x W x D, mm) 145(L)*145(W)* 30(H)mm
Battery Working Time (Hours) 7-8
Operating Temperature (°C) -20℃ ~+50℃
Operating Humidity (RH) 95%
Operating Users Up to 100