Logo JacoSoft Computers

Preventie Beveiliging, alarminstallatie`s

 

Wij Leveren ook beveiliging`s camera`s en alarm centrale`s helemaal compleet en draadloos of bekabeld, we verkopen minimaal vanaf HD camera`s dus 720.

We werken met de firma`s zoals Eminent en Nexus ze bieden ook ondersteuning na de installatie.

De installatie is compleet dat wilt zeggen als we weg zijn werkt ook alles het mooie van de systemen van Eminent zijn je hoeft geen techneut te zijn om het te kunnen aansluiten. en daarbij komt nog van onze kant wij laten niemand in de steek heb je vragen bel gewoon.

De software werkt op pc / laptop en natuurlijk op de mobile telefoon`s, Tablet`s maar het beste is en blijft een NVR Box.

De alarm installatie`s zijn zowel in huis als ook te gebruiken in campers, caravan of enkele ruimtes die je wilt beveiligen denk bijvoorbeeld aan kantoren.  


 

JacoSoft-Computers en Eminent, de ideale partner`s

 


 

Wij verkopen nu vaak ip-camera`s als babyfoon`s ze zijn misschien duurder dan een goede babyfoon maar daarom heb je geen probleem met de verbinding. als je nu bij de buren of verder op bezoek gaat je beschikt altijd over beeld en geluid en zelfs een terug spreek functie is en kan aanwezig zijn en 5 tot 8 meter night vision heb je ook. 

 

Voor binnen en buiten beweegbaar of vast, en natuurlijk met night vision van 4 meter tot 60 meter.

  

 

 

Wij gebruiken Eminent en Nexus.