Logo JacoSoft Computers

Home

 

Wat doen wij eigenlijk, bijna alles wat ICT betreft.

Maar daarbij ook nog hardware reparatie's aan laptops en IMac`s, Macbook`s en telefoon's hoofdzakelijk Apple ( Iphone, Ipad ).

Zoek je software bijvoorbeeld office, anti-virus internet security, back-up software vraag er na of kijk bij het tapblad Software 

Maar moet je een schaderapport hebben voor de verzekering dan bent je ook hier voor op het juiste adres

Verder zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van virussen en malware en dat zonder nieuwe installatie (100% kunnen we dat niet garanderen).
Vaak word er gezegd het is vlugger en goedkoper is als je Windows gewoon nieuw installeert, Ja vlugger is het in ieder geval, maar je moet denken dat je ook de rest weer nieuw moet installeren en dat is meestal de tijd, denk aan de printer en software en zo. 

Wij zijn van 5 September t/m 25 September met vakantie als u vragen of problemen hebt.

Whatsapp is bereikbaar06 45006869. 


 

Ook maken wij Iphone`s, Ipad`s en andere hardware van Apple en we gebruiken alleen originele Apple onderdelen ! of gelijkwaardig vervangende onderdelen niets uit China of van onze grote vriend aliexpress !!

 

Nu ook   Premium reseller.

 

JacoSoft-Computers Kerkrade is gevestigd in de Daslook 42 in de wijk Terwinselen in Kerkrade kijk voor de route onder het tabblad Contact.

UW COMPUTER EXPERT IN KERKRADE.

&

Gespecialiseerd in Apple Reparatie`s.

Connector reparatie`s van alle moerderbord voor PC, Laptops en foon`s  

 

Refurbished Apple producten Kopen bij JacoSoft-Computers

Koop je Refurbished Apple producten bij JacoSoft-Computers, de veiligste plaats om refurbished Apple producten voor een uitstekende prijs te kopen. zoek je een nieuw apple product maar,  nieuw vind je het toch te duur , het maakt niet uit wat het is bevoorbeeld een iphone 5s 32 Gb met 2 jaar garantie 250,-  . Verschillende opties van opslag, schermgrootte, jaar van introductie en een brede prijsklasse. Onze aanvullende garantie bied een extra niveau van veiligheid om je toestel te beschermen bieden. Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan kijken in ons netwerk wat we kunnen leveren natuurlijk met garante en gecontroleerd op herkomst.

 

Uitleg over Refurbished 

De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Letterlijk vertaald vanuit het engels is de betekenis 'oppoetsen'. Refurbished laptops zijn laptops die retour zijn gekomen om diverse redenen. ... Het voordeel van een refurbished laptop is de hoge korting die de fabrikant berekend.